'Nike verbreekt sponsorovereenkomst met Antwerp vanwege Overmars'

'Nike verbreekt sponsorovereenkomst met Antwerp vanwege Overmars'

25 May - 12:44
29

Nike wordt toch niet de nieuwe kledingsponsor van Royal Antwerp FC. Beide partijen hebben de deal in onderling overleg afgeblazen vanwege de affaire rond Marc Overmars, meldt Gazet van Antwerpen.

Antwerp zou Jako na zes jaar inruilen voor Nike, zo werd eind oktober al duidelijk. Maar het Amerikaanse sportmerk kreeg bedenkingen door de aanstelling van Overmars, die vanwege grensoverschrijdend gedrag was vertrokken bij Ajax. Hoewel er uiteindelijk geen aanklacht werd ingediend tegen de directeur voetbalzaken, galmt de zaak wel na. Volgens het regioblad heeft Nike daarom besloten niet in zee te gaan met The Great Old.

Nike zou eigenlijk voor drie seizoenen de shirtjes van The Great Old gaan verzorgen, maar nu gaat Antwerp alsnog langer door Jako. Dat laatste bedrijf reageerde wel enthousiast op een nieuwe meerjarige en uitgebreidere sponsordeal.

Overmars staat op het punt om Mark van Bommel aan te stellen als nieuwe trainer. Andries Ulderink en Jürgen Dirkx moeten de assistenten worden van de Nederlander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie