Vanhaezebrouck ziet potentiële Rode Duivel bij KAA Gent: Hij kan dat

Vanhaezebrouck ziet potentiële Rode Duivel bij KAA Gent: "Hij kan dat"

25 May - 21:02
7

Bij KAA Gent kwam dit seizoen Matisse Samoise helemaal tot ontbolstering. De flankspeler brak door en was niet weg te denken uit de basiself van Hein Vanhaezebrouck. De coach van de Buffalo's ziet ook een grote toekomst weggelegd voor Samoise.

Volgens Vanhaezebrouck kan Samoise in de toekomst namelijk nog een volgende stap gaan zetten. "Hij kan op termijn Rode Duivel worden", spreekt de trainer van Gent duidelijke taal bij Eleven Sports.

"Als ik zie dat Foket wordt opgeroepen, dan zie ik in Samoise een kopie. Hij heeft heel veel discipline, veel loopvermogen, goesting, kwaliteiten om een actie op te zetten… Als ik zie hoe Foket geëvolueerd is, denk ik dat Samois daar ook toe in staat is", klinkt het.

Een selectie zit er op dit moment echter niet in voor Samoise. Naast Foket krijgen onder andere Thomas Meunier, Timothy Castagne en Alexis Saelemaekers nog de voorkeur op Samoise. De flankspeler lijkt dus nog een volgende stap te moeten zetten vooraleer hij ook echt in aanmerking komt voor de nationale ploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie