UPDATE: 'Arsenal maakt van Tielemans grote prioriteit, overleg over bieding'

UPDATE: 'Arsenal maakt van Tielemans grote prioriteit, overleg over bieding'

25 May - 09:45 Laatste update: 25 May - 09:45
16

Voor Arsenal is het halen van een nieuwe spits prioriteit tijdens de zomerse transferperiode, meldt The Athletic. Ook Youri Tielemans staat nog op het verlanglijstje, de middenvelder wordt al een tijdje in verband gebracht met The Gunners.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium bekijkt Arsenal de mogelijkheden om een vleugelaanvaller aan te trekken, met Gakpo als één van de opties die op tafel ligt. Voordat de Londenaren zich op die positie versterken, zal er echter eerst een andere buitenspeler moeten vertrekken. Nicolas Pépé komt daarvoor in aanmerking. Tot die tijd zullen Gakpo en PSV vermoedelijk geduld moeten hebben.

The Athletic benadrukt dat Arsenal de pijlen in eerste instantie richt op een nieuwe spits. Gabriel Jesus is de topkandidaat en technisch directeur Edu is optimistisch over de gesprekken met de Braziliaan, die bij een goed bod kan vertrekken bij Manchester City. Verschillende namen prijken op het schaduwlijstje, waaronder Alexander Isak en AS Roma-spits Tammy Abraham.

Arsenal sluit ondertussen ook versterkingen op andere posities niet uit. Zo is Youri Tielemans eveneens in beeld. De Rode Duivel ligt nog maar één jaar vast bij Leicester City, waar hij vermoedelijk voor een kleine dertig miljoen euro kan vertrekken. De eerste gesprekken vonden inmiddels plaats.

Update 2/6: Als we transfergoeroe Fabrizio Romano mogen geloven, is Tielemans wel degelijk dé topprioriteit van Arsenal tijdens de eerste weken van de zomermercato. De Rode Duivel moet de nieuwe patron op het Londense middenveld gaan worden. Komende week zitten het bestuur en de sportieve cel van The Gunners samen om te bepalen hoe hoog hun bod zal zijn. Naar verluidt verlangt Leicester City tussen de 35 en 40 miljoen euro voor Tielemans.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie