'Ajax ontvangt verhoogd Bayern-bod: Gravenberch-contractdetails gedeeld'

'Ajax ontvangt verhoogd Bayern-bod: Gravenberch-contractdetails gedeeld'

25 mei - 07:20
0

Bayern München wil doorpakken en heeft het bod op Ryan Gravenberch verhoogd, melden bronnen rondom de Amsterdamse club aan De Telegraaf. De twintigjarige middenvelder gaat naar verwachting dezelfde weg als Noussair Mazraoui bewandelen.

Der Rekordmeister is bereid om negentien miljoen euro vast en 5,5 miljoen euro aan bonussen te betalen, weet de ochtendkrant. Daarbij wordt er een percentage van 7,5 procent voor Ajax bij een volgende transfer in het contract opgenomen. Gravenberch zou op hoofdlijnen akkoord zijn met Bayern, waardoor het wachten is op een akkoord tussen de clubs. In Zuid-Duitsland ligt een contract voor vijf seizoenen klaar, terwijl de middenvelder bijna tien miljoen euro bruto per jaar kan verdienen. 

Transferexpert Fabrizio Romano kwam dinsdag al naar buiten met nieuws over Gravenberch. De Italiaanse journalist repte over een transfersom van 25 miljoen euro. De Telegraaf brengt woensdagochtend de details. 

Bayern rondde diezelfde dinsdag de overgang van Mazraoui af. "Ik ben blij dat ik naar een van de grootste clubs in Europa ga. Bayern is voor de tiende keer op rij kampioen van Duitsland geworden en behoort ook volgend seizoen tot de kanshebbers om de Champions League te winnen. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik hier de grootste prijzen kan winnen", zei de 24-jarige rechtervleugelverdediger bij zijn presentatie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie