'Schreuder krijgt bij Ajax mogelijk Braziliaan van 17 miljoen euro'

'Schreuder krijgt bij Ajax mogelijk Braziliaan van 17 miljoen euro'

24 May - 21:49
0

De kans bestaat dat Ajax deze zomer Antony verliest. Alfred Schreuder hoeft evenwel niet te panikeren. Ajax zou immers opnieuw een poging wagen om Giovani Henrique over te nemen van Palmeiras. Volgens de Braziliaanse journalist Jorge Nicola hebben de Amsterdammers een bod uitgebracht op de achttienjarige rechtsbuiten.

Het voorstel van Ajax bedraagt ​​zeventien miljoen euro, geïdentificeerde de bekende verslaggever in het Zuid-Amerikaanse land. Hoe Palmeiras tegenover aanbieding staat, wordt niet duidelijk. Giovani heeft nog een contract tot eind 2026 bij zijn club. De Nederlandse kampioen zou in hem de ideale vervanger van landgenoot Antony zien.

"Ajax bood zeven miljoen euro voor Giovani, één van de grootste beloften bij Palmeiras", vertelt Nicola in zijn YouTube-show. "Het is de tweede poging van Ajax voor hem. Aan het begin van dit jaar boden ze twaalf miljoen, maar dat vond Palmeiras te weinig. Ajax ziet in Giovani de ideale opvolger van Antony, over wie wordt onderhandeld met Manchester United."

Giovani was dit seizoen tot dusver goed voor acht treffers en vier assists in officiële dertien duels. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie