Courtois (Real Madrid) over fysiek voordeel: Liverpool heeft nog alles gegeven

Courtois (Real Madrid) over fysiek voordeel: "Liverpool heeft nog alles gegeven"

24 May - 18:32
4

Zaterdag staat de Champions League finale tussen Liverpool FC en Real MAdrid op het programma. Een duel tussen Divock Origi (die met een blessure niet beschikbaar is) en het duo Thibaut Courtois en Eden Hazard. De doelman van de Rode Duivels gaf in aanloop van de finale een interview aan Real Madrid TV. 

De ploeg van Carlo Ancelotti heeft, in tegenstelling tot Liverpool, een rustige aanloop naar de finale. Liverpool speelde dit weekend nog met enorme inzet (de landstitel) tegen Wolverhampton Wanderers. Courtois heeft door dat dit wel eens in hun voordeel zou kunnen spelen.

Hij heeft alvast veel respect voor de ploeg van Jurgen Klopp. Liverpool, is volgens Courtois, een geweldige ploeg en behoort dan ook tot de absolute top. “Liverpool speelt zeer intens, ze spelen zeer agressief onder druk en hebben spelers met veel tempo.”

De ploeg van Courtois lijkt de finale in te gaan als lichte underdog. Al schat hij de kansen van Madrid hoog in. “Alles is mogelijk in een finale,” vertelt Courtois. De doelman van de Rode Duivels belicht ten slotte nog eens het voordeel van Madrid. “Wij zijn fysiek erg goed en zij hebben tot de laatste seconde alles moeten geven. Misschien geeft ons dat een klein voordeel, maar we moeten intens zijn en laten zien dat we er helemaal klaar voor zijn".

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie