'Bayern haalt slag thuis en bereikt akkoord met Ajax en Schreuder'

'Bayern haalt slag thuis en bereikt akkoord met Ajax en Schreuder'

24-05-2022 18:16

Ryan Gravenberch mag zich binnen afzienbare tijd officieel speler van Bayern München noemen. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de middenvelder één stap verwijderd is van een overstap.

Ryan Gravenberch volgt Noussair Mazraoui en mag zich binnen afzienbare tijd officieel speler van Bayern München noemen. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de middenvelder één stap verwijderd is van een overstap.

Alleen het tekenmoment moet nog plaatsvinden, vertelt de Italiaanse journalist in zijn Here we go podcast. Bayern en Gravenberch hebben een akkoord bereikt over de laatste details en bonussen. Naar verluidt gaat er een transfersom van meer dan 25 miljoen euro gemoeid met de overgang van de twintigjarige middenvelder. Bij Ajax beschikt Gravenberch nog over een contract tot de zomer van 2023.

De kans dat de Oranje-international in Duitsland ploeggenoot van Robert Lewandowski wordt, lijkt te slinken. In dezelfde podcast onthult Romano dat de Pool op het punt staat een driejarig contract te tekenen bij FC Barcelona. Wanneer de Bundesliga-topscorer daadwerkelijk naar Catalonië verkast, zet Bayern naar verluidt alle zeilen bij om Sadio Mané of VfB Stuttgart-aanvaller Sasa Kalajdzic in te lijven.