'KV Mechelen vindt geen overeenkomst met beloftekapitein, Eupen pikt hem op'

'KV Mechelen vindt geen overeenkomst met beloftekapitein, Eupen pikt hem op'

24 May - 17:44
2

KV Mechelen moet op zoek naar een nieuwe aanvoerder bij haar beloften. Rune Paeshuyse trekt de deur Achter De Kazerne namelijk achter zich dicht. De twintigjarige verdediger gaat zijn geluk beproeven bij KAS Eupen

Op hun website kondigen De Panda's aan dat Paeshuyse een contract tot medio 2025 ondertekend heeft aan de Kehrweg. Onze landgenoot moet daar als versterking in de achterhoede gelden, al kan hij ook uit de voeten op het middenveld. Een dikke week geleden maakte Paeshuyse nog zijn profdebuut bij KV. Tegen Sporting Charleroi mocht hij een tiental minuutjes invallen.

Mechelen heeft Paeshuyse zeker niet zonder slag of stoot laten vertrekken. Zijn eerste profverbintenis, die dateerde uit januari 2020, liep deze zomer weliswaar af, maar Malinwa probeerde een verdere samenwerking uit te bouwen. De club stelde daarbij een uitleenbeurt voor aan het Nederlandse Helmond Sport. Uiteindelijk zijn die onderhandelingen echter op niets uitgedraaid, waarop Paeshuyse transfervrij heeft kunnen tekenen in Eupen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie