Mazraoui had veel Europese aanbiedingen: 'Koos voor ons, omdat we een plan hebben'

Mazraoui had veel Europese aanbiedingen: 'Koos voor ons, omdat we een plan hebben'

24 May - 16:26
0

Noussair Mazraoui is dinsdag officieel gepresenteerd als speler van Bayern München. Er wordt door de beleidsbepalers bij Der Rekordmeister een belangrijke rol voorzien voor de rechtsback in de jacht naar nieuw succes in de Champions League. Daarnaast wordt bevestigd dat de vleugelverdediger in de belangstelling stond van vrijwel de gehele Europese top.

De Marokkaans international zette zijn krabbel onder een contract dat loopt tot medio 2026. "Noussair Mazraoui is de volgende bouwsteen om ons team gericht verder te versterken", reageert CEO Oliver Kahn op de clubsite. "We kijken er enorm naar uit om weer met hem aan te vallen in de Champions League en we willen de komende jaren veel successen met hem vieren."

Bayern is 'verheugd' dat Mazraoui de eerste aanwinst van de zomer is. "Hij had aanbiedingen uit heel Europa en koos voor ons omdat we een duidelijk plan met hem hebben en we grote doelen met hem willen bereiken", zegt sportdirecteur Hasan Salihamidzic. "Noussair is een speler die rechts aanvallend veel druk zet. We houden ook erg van zijn mentaliteit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie