Anderlecht stoorde zich aan positieve communicatie van Kompany

"Anderlecht stoorde zich aan positieve communicatie van Kompany"

24 May - 11:00
48

Neemt Vincent Kompany in de zomer afscheid van Anderlecht? Volgens Peter Vandenbempt zou dat geen slechte zaak zijn. Vooral de communicatie van de Anderlecht-coach laat volgens hem te wensen over. 

"Ik denk dat de directie minder tevreden is over het seizoen dan Kompany zelf, eerlijk gezegd", klinkt het bij Sporza. "Ik denk dat zij er meer van verwacht hadden, zeker op het einde van het seizoen. Ze zaten in een uitstekende positie, maar op een paar cruciale momenten zoals in de bekerfinale tegen Gent liep het mis."

Ook in de competitie was het volgens Vandenbempt niet goed genoeg. "Tegen Union krijg je dan de kans om de Play-Offs interessant te beginnen en verlies je. En je krijgt nog eens een herkansing tegen Union. En als je dat allemaal optelt... Ze hebben zich ook redelijk gestoord aan zijn positieve communicatie. Zeggen dat voor hem het seizoen drie weken geleden al geslaagd was en nog eens herhalen: ofwel heb je geld, ofwel geduld."

Kompany geniet zelf interesse uit verschillende buitenlandse competities. In de afgelopen dagen werd hij al gelinkt aan Burnley én Wolfsburg. Die laatste club heeft inmiddels wel al Niko Kovac aangetrokken.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie