Mbappé onthult: ook gesprekken met 'de favoriete club van mijn moeder'

Mbappé onthult: ook gesprekken met 'de favoriete club van mijn moeder'

24-05-2022 09:26
1

Niet alleen Real Madrid en Paris Saint-Germain waren betrokken in dé transfersoap van het jaar, ook Liverpool heeft een rol gespeeld. Kylian Mbappé heeft met The Reds gesproken, onthult hij na het verlengen van zijn contract bij PSG.

Mbappé leek voorbestemd voor Real Madrid, maar PSG bleek bereid om ver te gaan voor zijn sterspeler, die op het laatste moment alsnog besloot om te blijven. Ook Liverpool was even in beeld. "We hebben even gesproken: een beetje, niet lang", beaamt hij in gesprek met The Telegraph. "Ik heb gesproken, omdat het de favoriete club van mijn moeder is. Geen idee waarom, dat zou je aan haar moeten vragen."

Toen Mbappé net was doorgebroken bij AS Monaco, was de huidige nummer twee van Engeland ook al in beeld. "We hebben vijf jaar geleden ook al met elkaar gesproken, toen ik nog bij Monaco zat. Het is een grote club." Hoe het af is gelopen, is echter bekend: Mbappé koos toen voor PSG en heeft dat nu opnieuw gedaan. "Iedereen weet dat ik vorig jaar naar Real Madrid wilde vertrekken, dat was toen een goede keuze. Maar nu staan de zaken er heel anders voor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie