'Liverpool en Bayern praten over megatransfer: afkoopsom van vijftig miljoen'

'Liverpool en Bayern praten over megatransfer: afkoopsom van vijftig miljoen'

23 May - 23:36
7

Een overstap van Sadio Mané naar Bayern München is deze zomer niet ondenkbaar. De Liverpool-sterspeler staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een vertrek uit Engeland. 

Bayern houdt rekening met een mogelijke uitgaande transfer van Robert Lewandowski, waardoor Der Rekordmeister Mané op de korrel heeft. De Senegalees ziet een stap naar de Bundesliga wel zitten, weet de Duitse tak van Sky Sports. Naar verluidt zit er schot in de zaak en moeten de komende drie à vier weken uitwijzen of Mané volgend seizoen daadwerkelijk in Duitsland speelt.

Julian Nagelsmann zou de buitenspeler graag willen toevoegen aan zijn selectie. Sky is ook bekend met het prijskaartje dat aan Mané hangt: de dertigjarige aanvaller, die tot volgende zomer vastligt in Liverpool, is voor minder dan vijftig miljoen euro op te halen. 

In de Premier League groeit Mané uit tot een icoon. Na 268 wedstrijden voor Liverpool staat de teller op 120 doelpunten, terwijl hij ook al zes prijzen met de club in de wacht sleepte. Daar kan aanstaande zaterdag in de Champions League-finale een zevende aan toegevoegd worden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie