'Geen oplossing voor Anderlecht, ook Aarhus gaat niet door met Bundu'

'Geen oplossing voor Anderlecht, ook Aarhus gaat niet door met Bundu'

23 May - 18:47
4

Voor RSC Anderlecht wordt het komende zomer nog een huzarenstukje om een oplossing te vinden voor Mustapha Bundu. De flankspeler werd dit seizoen nog uitgeleend aan Aarhus, maar ook dat is geen oplossing gebleken.

Bundu werd in de zomer van 2021 met grote verwachtingen voor bijna drie miljoen euro in huis gehaald. Overtuigen kon hij echter niet, waardoor men bij Anderlecht had besloten om hem uit te lenen. Ook uitleenbeurten aan FC Kopenhagen en ex-club Aarhus bleken geen oplossing te zijn.

Afgelopen zomer werd Bundu namelijk teruggestuurd naar Aarhus, maar ook daar wist de Sierra Leonees niet te overtuigen. Na 24 partijen zat hij aan slechts drie doelpunten en één assist. Te weinig voor Aarhus.

De club had een aankoopoptie van één miljoen euro, maar heeft besloten om die niet te lichten. Dat valt te lezen in de lokale media. Bundu keert volgende zomer dus terug naar Anderlecht, waar hij nog een contract voor twee seizoenen heeft. De kans is echter zo goed als onbestaande dat hij nog speelminuten krijgt bij paars-wit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie