‘Deal tussen Union en Club Brugge dichterbij: contract van drie seizoenen’

‘Deal tussen Union en Club Brugge dichterbij: contract van drie seizoenen’

23-05-2022 09:10 Laatste update: 09-06-2022 16:26
18

Casper Nielsen lijkt na dit seizoen te vertrekken bij Union SG. De middenvelder kan rekenen op interesse uit binnen-en buitenland en sprak over zijn toekomst.

Er is nog geen beslissing gevallen, liet Nielsen na de laatste match tegen Antwerp weten. ''Ik heb nog niet beslist. Of er een kans is dat ik blijf? Die is er altijd. Maar zoals ik zei, ik zit hier al drie jaar en ben nu 28 jaar. Dat is het juiste moment om rond te kijken naar iets nieuws”, citeert Het Laatste Nieuws.

Onder meer Club Brugge lonkt. “Maar we zullen zien. Op dit moment wil ik gewoon even genieten met mijn gezin, daarna zal ik er wel over nadenken. Het is normaal dat er na zo'n seizoen wat interesse is. Ze zitten ook nog samen met Union, en zij gaan me wellicht ook willen houden."

Nielsen had ook een dankwoord voor de fans. ''Het begroeten van de supporters was extra emotioneel, net omdat er die kans is dat ik hier volgend seizoen niet meer ben. Zij zorgden ervoor dat ik me altijd 200 procent heb ingezet voor Union. En wat nu? Ik zal vanavond wel wat biertjes drinken. (lacht) Het wordt een groot feest."

Update: Journalist Sacha Tavolieri meldt dat een deal tussen Club Brugge en Union SG over Casper Nielsen dichterbij komt. Een eerste bod werd wel geweigerd. Een driejarig contract ligt alvast klaar.