Vormer is nog niet helemaal zeker van toekomst: Ik wil nog een beetje voetballen

Vormer is nog niet helemaal zeker van toekomst: "Ik wil nog een beetje voetballen"

22 May - 23:03
5

In de marge van het titelfeest van Club Brugge tegen RSC Anderlecht (1-1) zou de wedstrijd ook wel eens in het teken gestaan kunnen hebben van het afscheid van Ruud Vormer. Helemaal zeker is het nog niet, maar de kans is reëel dat de gewezen Gouden Schoen Jan Breydel straks verlaat. Zelf vraagt hij nog een beetje bedenktijd.

Voor Vormer is het een bijzonder tweestrijdig jaar geworden. Club Brugge veroverde haar derde landstitel in evenveel jaar tijd, maar zijn eigen aandeel bleef erg beperkt. "Het was voor mij heel moeilijk. Ik vier het wel, ik hoor er ook bij en ik heb de jongens geholpen", deelt Vormer zijn gemengde gevoelens bij Het Laatste Nieuws.

Als de Nederlander echt weer een belangrijke pion wil worden, is een vertrek waarschijlijk de beste optie. "Daar denk ik heel goed over na, ja. Maar ik ben er nog niet uit. Ik zit hier fantastisch, heb een mooi leven in Knokke. Ik ga nu lekker op vakantie en ga er dan eens goed over babbelen met mijn vrouw", legt hij zijn plannen uit.

Hoe dan ook wil Vormer liefst niet nog zo'n jaar beleven. "Ik wil nog een beetje voetballen, een beetje werken voor alles wat we krijgen. Misschien komt er niks en zit ik hier nog een jaar. En dan gaan we voor de zesde", houdt hij beide mogelijkheden op. De voorbije maanden viel vooral de naam van SV Zulte Waregem als toekomstige bestemming.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie