Union-CEO gaat met missie de zomerstop in: Mazzu nieuw contract laten tekenen

Union-CEO gaat met missie de zomerstop in: "Mazzu nieuw contract laten tekenen"

22 May - 22:16
2

Ondanks een gebrek aan happy end heeft Union Saint-Gilloise dit seizoen een heleboel harten veroverd. Dat succes bevestigen in de komende jaargang, wordt aartsmoeilijk, maar de intentie is er wel om daarvoor te gaan. CEO Philippe Bormans beseft dat trainer Felice Mazzu daarin een sleutelrol vervult.

De 56-jarige coach smeedde Les Unionistes al in Eerste Klasse B tot een machine, die zo sterk was dat ze ei zo na ook op het hoogste niveau de titel in de wacht kon slepen. Bij het Brusselse bestuur heerst dan ook enorme tevredenheid over zijn werk. Bormans wil er alles aan doen om Mazzu langer aazn boord te houden. "We willen hem een nieuw contract doen tekenen", noteerde L'Avenir na de slotwedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

Zowat een jaar geleden verlengde Mazzu zijn verbintenis al eens in het Dudenpark, na de titel en bijbehorende promotie in Eerste Klasse B. Zijn nieuwe deal was er eentje 'van onbepaalde duur'. Bij Union heerst de angst echter dat Mazzu, die ongetwijfeld gegeerd is, andere oorden zal opzoeken. Aangezien ook enkele sleutelspelers hun vleugels lijken uit te slaan, zoals Kaoru Mitoma, Casper Nielsen en Deniz Undav, ligt er heel wat werk op de plank in Sint-Gillis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie