Mignolet: Applausvervanging was één van de mooiste momenten in lange carrière

Mignolet: "Applausvervanging was één van de mooiste momenten in lange carrière"

22 May - 21:32
8

Het is een dag vol feestelijkheden geworden op en rond Jan Breydel. De landstitel, de derde op rij, was vorige week immers al in de wacht gesleept. Voor Simon Mignolet was er bijvoorbeeld een bijzonder moment weggelegd. In minuut 70 werd de doelman zowaar naar de kant gehaald. Dat gebeurde uiteraard onder een oorverdovend applaus.

Mignolet was zelf zichtbaar aangedaan door dat gebaar. "De applausvervanging in minuut 70 was misschien wel een van de mooiste momenten in mijn ondertussen lange carrière. Het is heel mooi om dat te krijgen, met de reactie van de supporters", reageert de Limburger bij Sporza. Het mag duidelijk zijn dat het hem nog lang zal bijblijven. "Ik ben heel blij dat ik dat heb kunnen meemaken en kan onthouden voor de rest van mijn leven."

De applauswissel van Mignolet is ook best gerechtvaardigd. Niet alleen hield hij Club Brugge in de Play-Offs enkele keren op zijn eentje overeind, ook tegen Anderlecht liet hij zijn klasse meermaals bewonderen. "We waren we onder de indruk van de druk van Anderlecht", probeert hij de slappe eerste helft van Club te verklaren. Over zijn eigen prestatie blijft Mignolet bescheiden. "Ik probeerde de ballen te pakken die ik moest pakken en gelukkig lukte dat heel goed." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie