‘Weg Vrancken naar KRC Genk ligt open, opvolger mogelijk woensdag al’

‘Weg Vrancken naar KRC Genk ligt open, opvolger mogelijk woensdag al’

22 May - 18:28 Laatste update: 22 May - 18:28
25

Zondag liet KRC Genk weten dat het de samenwerking met Bernd Storck heeft stopgezet. De kans is groot dat Wouter Vrancken de opvolger van de Duitser wordt. Genk moet alleen nog een akkoord vinden met KV Mechelen.

Vrancken nam zaterdag afscheid van het publiek van KV Mechelen, maar een vrije trainer is hij nog niet. In het contract van Vrancken staat een afkoopclausule van 600.000 euro. Volgens Het Laatste Nieuws meldt Genk zich dra officieel bij Mechelen om te praten over de overgang van Vrancken. Mogelijk wil het nog iets van de prijs drukken. 

Vrancken zelf is volgens de krant al rond met Genk. Hij gaat er ook vanuit dat hij volgend jaar voor de groep staat in Limburg. Vrijdag vertrekt Vrancken met zijn gezin op vakantie. Voor zijn vertrek wil Vrancken duidelijkheid hebben over zijn toekomst.

Ondertussen viel de naam van Nikola Storm al bij Genk. Nog een extra teken dat Vrancken op weg is naar de Cegeka Arena. 

Update: Ook De Standaard meldt dat de weg voor Wouter Vrancken naar KRC Genk na het vertrek van Bernd Storck helemaal openligt. Als beide clubs eruitkomen zal KV Mechelen woensdag al Danny Buijs als opvolger voorstellen. Vrancken zelf hoopt snel duidelijkheid te kunnen scheppen: "Op dit moment heb ik nog geen nieuws. Ik hoop zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie