Anderlecht-pion denkt niet aan vertrek: Of ik hier blijf? Dat is de bedoeling

Anderlecht-pion denkt niet aan vertrek: "Of ik hier blijf? Dat is de bedoeling"

23-05-2022 19:19
7

RSC Anderlecht dreigt komende zomer weer afscheid te moeten nemen van enkele belangrijke pionnen. Onder andere Joshua Zirkzee en Josh Cullen worden gelinkt aan een vertrek, terwijl ook Hannes Delcroix gegeerd is. De verdediger denkt echter niet aan een transfer.

Ook dit seizoen kende Delcroix flink wat blessureproblemen, maar dat verhinderde hem niet om zich toch in de kijker te spelen van buitenlandse clubs. Ondanks die interesse denkt de verdediger niet aan een vertrek bij Anderlecht. "Of ik volgend jaar blijf? Dat is de bedoeling, ja", gaf Delcroix aan bij Het Laatste Nieuws.

De verdediger gelooft dan ook dat Anderlecht nog een pak beter kan worden. En daar wil hij een deel van uitmaken. "We kunnen een volgende stap zetten door de groep bij elkaar te houden. Er wordt alvast over gepraat in de kleedkamer. We missen te vaak onze seizoensstart omdat we op dat moment nog nieuwe jongens aan het inpassen zijn", geeft hij aan.

Toch lijkt Anderlecht opnieuw te moeten bouwen. Zo lijken Zirkzee, Cullen en Christian Kouamé al zeker andere oorden te gaan opzoeken. Ook Hendrik Van Crombrugge, Francis Amuzu, Yari Verschaeren en Kristoffer Olsson worden gelinkt aan een vertrek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s