Koffi (Charleroi) over penalty van Gent: “Video’s van strafschoppen bekeken”

Koffi (Charleroi) over penalty van Gent: “Video’s van strafschoppen bekeken”

22 May - 14:34 Laatste update: 14:34
1

Zaterdagavond speelde KAA Gent haar laatste competitieduel tegen FC Charleroi. De Zebra’s wonnen het duel met 1-2. Ook al moest hij zich één keer omdraaien, Herve Koffi was zaterdag ongetwijfeld de belangrijkste architect van de zege. 

De Burkinese doelman redde bijna alles, inclusief een penalty. Het was de derde keer dit seizoen dat hij een strafschop redde. "Lang voor de wedstrijden hebben we de mogelijkheid om video's te bekijken van de strafschoppen van de spelers,” vertelt de keeper na de wedstrijd. 

De keeper bleef nederig na de zege. De doelman stak zijn prestatie vooral op geluk, nochtans leek er ook een hoop kunde aanwezig te zijn. “Het moeilijkste was misschien wel mijn één-tegen-één met Tarik Tissoudali aan het begin van de wedstrijd," aldus de man die door de fans tot Gouden Zebra werd verkozen.

Na de start van de play-offs te hebben gemist, eindigden Charleroi sterk met een zes op zes. score en betreurden zij het bijna dat de competitie al voorbij was. Het jaar is echter nog niet voorbij voor de international van Burkina Faso, die in Marokko nog tegen Kaapverdië moet spelen en met zijn ploeg naar Zuid-Afrika moet afreizen. "Dus ik ben nog niet op vakantie!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie