Vanhaezebrouck: Bij Club Brugge zie je meer slechte dan goede transfers

Vanhaezebrouck: "Bij Club Brugge zie je meer slechte dan goede transfers"

22 May - 13:45
38

In een interview met Eleven Sports heeft Hein Vanhaezebrouck stevig uitgehaald naar Club Brugge. De trainer van KAA Gent kreeg de voorbije maanden weleens kritiek dat zijn transfers niet goed uitpakten, maar ziet bij Club Brugge hetzelfde fenomeen.

Sterker nog, volgens Vanhaezebrouck heeft men bij Club Brugge namelijk al enkele bijzonder slechte transferperiodes achter de rug. "Als je een lijst maakt van de transfers bij Club Brugge de afgelopen jaren, dan zal je meer slechte dan goede zien", geeft de trainer van Gent aan.

Qua geld blijft de balans bij Blauw-Zwart wel positief, maar volgens Vanhaezebrouck zijn er toch veel mislukkingen bij de landskampioen. "Oké, als je een paar jongens goed verkoopt dan camoufleert dat een beetje", klinkt het.

Maar dan men ook slecht werk levert bij Club Brugge, wil Vanhaezebrouck niet zeggen. "Uiteraard is er een goed beleid in Brugge en zijn ze vooral rustig gebleven toen het niet goed ging", aldus Vanhaezebrouck. Hij is ook ambitieus met Gent, maar weet dat dat misschien nog niet voor meteen zal zijn. "We gaan op termijn de rol niet overnemen van Club Brugge, dat is niet realistisch", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie