De Mos: Vanaken? Natuurlijk is die beter dan Tielemans

De Mos: "Vanaken? Natuurlijk is die beter dan Tielemans"

22 mei - 12:43 Laatste update: 12:45
52

Binnenkort staat de Nations League weer op het programma en moeten er dus enkele keuzes worden gemaakt. Onder andere op het middenveld, waar Youri Tielemans en Hans Vanaken in de weegschaal met elkaar liggen. Aad de Mos geeft zijn voorkeur.

Als het van de Nederlander afhing, kreeg Vanaken een basisplek bij de Rode Duivels. "Vanaken is natuurlijk beter dan Tielemans", vertelt De Mos in De Zondag. "Ik ben van dag 1 een fan van Vanaken en die jongen wordt nog steeds onderschat."

Volgens de Nederlandse analist kan Vanaken ook zeker een stap hoger aan. Terwijl Tielemans hem niet echt kon overtuigen. "Vanaken kan zo mee bij Ajax. Tielemans was tegen PSV twee keer ook al niet goed. Laat Vanaken Tielemans maar vervangen bij Leicester City, je zal het verschil wel zien. Vanaken moet zijn bescheidenheid van zich afgooien en een grote transfer maken", klinkt het.

De nu 24-jarige Tielemans lijkt na zijn seizoen echter een stap hogerop te gaan maken en wordt gelinkt aan verschillende grote Engelse clubs. De standvastige Vanaken lijkt echter bij Club Brugge te blijven en voor een zesde titel te gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie