OFFICIEEL: KRC Genk neemt afscheid van trainer Bernd Storck

OFFICIEEL: KRC Genk neemt afscheid van trainer Bernd Storck

22-05-2022 10:15
9

Bernd Storck is niet langer meer de trainer van KRC Genk. Dat hebben de Limburgers zondag wereldkundig gemaakt. Pas sinds december van vorig jaar was Storck aan de slag bij Genk. 

Op 7 december stelde Genk Storck aan. De Duitser was de opvolger van John van den Brom. De Nederlander moest eerder vertrekken na tegenvallende resultaten. Storck kreeg de Genkse trein niet terug op de rails. De Limburgers grepen eerst langs de Champions Play-Offs en moesten daarna de eerste plaats in de Europe Play-Offs laten aan KAA Gent. Volgend jaar speelt Genk hierdoor geen Europees voetbal.

Nu komt er een einde aan de samenwerking tussen Storck en Genk. 'KRC Genk en trainer Bernd Storck hebben in onderling overleg beslist om uit elkaar te gaan. Beide partijen hebben een andere toekomst voor ogen. Bernd Storck was sinds begin december aan het roer. De club wil hem uitdrukkelijk bedanken voor zijn ijver om de ploeg weer op de rails te krijgen. We wensen Bernd alle goeds en veel succes in zijn verdere loopbaan', klinkt het bij de Limburgse club. 

De kans is groot dat Storck binnenkort wordt voorgesteld als nieuwe trainer van KAS Eupen. Genk moet nu zelf ook op zoek naar een nieuwe T1. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie