Hendry krijgt steun van Vanaken bij Club Brugge: Hij heeft de kwaliteiten

Hendry krijgt steun van Vanaken bij Club Brugge: "Hij heeft de kwaliteiten"

21 May - 20:14
6

Jack Hendry kende dit seizoen een campagne van ups en downs bij Club Brugge. Als basispion begonnen, uit de basis verdwenen en uiteindelijk doelpuntenmaker in de titelmatch. Nochtans is men bij Club Brugge wel overtuigd van zijn kwaliteiten.

Onder Alfred Schreuder verloor Hendry zijn basisplek en moest hij zich tevreden stellen met een plekje op de bank. Nochtans was Hans Vanaken wel overtuigd van Hendry. "Ik vind ook dat Jack de kwaliteiten heeft om bij Club titularis te zijn", gaf hij aan bij Eleven Insiders.

Dat was echter niet het geval voor Schreuder. Maar Vanaken begrijpt de keuze die zijn coach heeft gemaakt ook. "Schreuder heeft op een bepaald moment gekozen voor Stanley Nsoki, Brandon Mechele en Clinton Mata. We kregen vervolgens amper tegengoals binnen en wonnen bijna alles, dan is er ook geen reden om dat te veranderen", aldus de middenvelder.

Of hij volgend seizoen ook nog bankzitter zal blijven, is nog maar de vraag. Schreuder vertrekt alvast bij de Bruggelingen, waardoor Hendry een nieuwe kans krijgt om zich te bewijzen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie