Antwerp wordt gelinkt aan Van de Ven, een 21-jarige Nederlander van Wolfsburg

Antwerp wordt gelinkt aan Van de Ven, een 21-jarige Nederlander van Wolfsburg

21-05-2022 15:46 Laatste update: 16:01
3

Het is een kwestie van tijd alvorens Mark van Bommel officieel wordt voorgesteld bij Royal Antwerp FC. Daarna kan de Nederlander werk maken van zijn kern voor volgend seizoen. Is die kern een plaats weggelegd voor Micky van de Ven?

Van de Ven is een naam die in ons land waarschijnlijk weinig belletjes doet rinkelen. De 21-jarige centrale verdediger staat momenteel op de loonlijst van VfL Wolfsburg. Daar werkte hij eerder dit seizoen nog samen met Van Bommel.

Het is Frank Dekeyser, journalist bij Het Laatste Nieuws, die bij de NOS Van de Ven in verband brengt met Antwerp. Hij haalde connectie tussen de speler en de trainer aan, maar stelt ook dat Marc Overmars niet met de miljoenen zal gaan zwaaien, maar slim wil investeren.

In de zomer van vorig jaar plukte Wolfsburg Van de Ven weg bij de Nederlandse tweedeklasser Volendam. Dit seizoen kwam de jonge Nederlander mede door blessureleed slechts vijf keer uit voor Wolfsburg in de Bundesliga. In Duitsland heeft de verdediger nog een contract tot medio 2025.