Streep door de rekening van Real Madrid: 'Mbappé komt niet'

Streep door de rekening van Real Madrid: 'Mbappé komt niet'

21 May - 14:05
9

Het leek een kwestie van tijd alvorens Kylian Mbappé bij Real Madrid zou tekenen, maar er zou nu sprake zijn van een ensationele ommezwaai. Volgens Gianluca Di Marzio heeft Mbappé finaal Real Madrid afgewezen. De Franse spits blijft PSG trouw. 

Di Marzio, een toonaangevende transferexpert van Sky Italia, meldt zaterdag dat Mbappé zijn aflopend contract bij PSG gaat verlengen. Mogelijk zet hij binnen enkele uren al zijn handtekening. De verwachting is dat het akkoord zaterdagavond, na de laatste competitiewedstrijd tegen FC Metz, wereldkundig wordt gemaakt. Daarna houdt PSG een besloten feestje voor Mbappé.

Mbappé is al jaren de hoofdrolspeler in een transfersoap, waar geen einde aan leek te komen. Real Madrid leek uitstekende papieren te hebben om hem deze zomer transfervrij over te nemen van PSG, dwong zelfs een mondeling akkoord af, maar de Franse aanvaller lijkt zich tóch te hebben bedacht.

Waarom Mbappé alsnog voor PSG kiest, is nog niet duidelijk. Wel gaat het gerucht dat zijn familie een langer verblijf in Parijs prefereerde. "We hebben een akkoord met Real Madrid en PSG, Kylian zal nu beslissen", vertelde zijn moeder eerder deze week. "De twee aanbiedingen van PSG en Real Madrid zijn bijna identiek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie