'Benson wil Antwerp verlaten en is op zoek naar een nieuwe uitdaging'

'Benson wil Antwerp verlaten en is op zoek naar een nieuwe uitdaging'

21 May - 13:35 Laatste update: 15:30
4

Antwerp speelt zondag haar laatste competitieduel op het veld van Union Saint-Gilloise. Het lijkt erop dat het voor een aantal spelers ook definitief hun laatste wedstrijd met Antwerp gaat zijn. Een van die mogelijke vertrekkers lijkt Manuel Benson te zijn. 

Benson speelde dit seizoen 40 wedstrijden in het shirt van Antwerp, hij scoorde zes doelpunten. De flankaanvaller heeft nog maar een jaar op zijn contract staan. Het contract heeft wel een clausule die geactiveerd kan worden om hem nog een jaar extra te binden. Die verlenging van zijn contract is nog niet geactiveerd, al werd dat wel verwacht. Zeker omdat hij ook dit seizoen opnieuw sterke prestaties op de mat legde.

De voorbije maanden zou de speler volgens Het Nieuwsblad niets meer gehoord hebben. Er waren eerder verkennende gesprekken met de entourage van de speler. Het Nieuwsblad meldt nu dat het hoofd van Benson naar een transfer staat. Hij wil een nieuw avontuur beginnen na drie jaar Bosuil. Het valt nog af te wachten welke aanbiedingen er voor de speler zullen komen. Er wordt verwacht dat Antwerp open zal staan om in te cashen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie