'Praet (ex-RSCA) keert niet terug naar Leicester, Napoli toont interesse'

'Praet (ex-RSCA) keert niet terug naar Leicester, Napoli toont interesse'

21-05-2022 12:34 Laatste update: 13:07

Leicester City-middenvelder Dennis Praet stevent mogelijk af op een verrassende overstap naar SSC Napoli. De coach van de Napolitanen zou grote fan zijn van zijn polyvalentie. Dat lezen we in Area Napoli

De Rode Duivel werd dit seizoen uitgeleend aan Torino in de Serie A, waar hij 23 keer in actie kwam. Het grootste deel miste hij met een ernstige voetblessure. Naar verluidt zou de Italiaanse club hem graag voor nog een jaar willen uitlenen.

Maar volgens een nieuw bericht van Area Napoli heeft Torino "problemen met het vinden van een overeenkomst" met Leicester City voor de middenvelder. Een terugkeer naar Turijn is misschien niet zo waarschijnlijk als het leek. Zijn vertrek van Leicester lijkt echter wel nog steeds zeker, en er wordt gezegd dat Praet "in Italië wil blijven".

Misschien krijgt hij binnenkort zijn zin, want Napoli is naar verluidt geïnteresseerd om hem te kopen. Manager Luciano Spalletti zou al "jaren" fan van Praet zijn en "zou zijn veelzijdigheid waarderen" in zijn elftal.