Schreuder: “Het was geweldig bij Club, heerlijk om in Brugge te werken

Schreuder: “Het was geweldig bij Club, heerlijk om in Brugge te werken"

21 May - 12:17
6

Deze zomer lijkt er een Nederlandse exodus bij Club Brugge te gebeuren. Dost, Schreuder, maar ook Vormer en hoogstwaarschijnlijk Noa Lang. Ze staan op het punt in te pakken en afscheid te nemen aanstaande zondag in het Jan Breydelstadion. 

Ze zullen ongetwijfeld een mooi afscheid krijgen van een volgepakt Jan Breydel. Ook voor Alfred Schreuder zit het Brugse avontuur erop. De Nederlandse coach trekt naar Ajax nadat hij de titel met Club Brugge binnenrijfde. Na vijf maand Brugge trekt hij dus naar Amsterdam. 

"Ik ben niet erg open, maar van binnen ben ik erg blij," zei de coach na de wedstrijd in Antwerpen. "Ik denk dat deze titel wordt verklaard door de drie sleutelwoorden die ik altijd gebruik: discipline, overtuiging en inzet.” Hij vindt het levensnoodzakelijk om dicht bij de spelers te staan. Maar ook de mensen verbonden met de club moeten volgens Schreuder gekoesterd worden. 

“Het was geweldig hier, ik vond het heerlijk om in Brugge te werken." Ajax Amsterdam wachtte niet tot het einde van de competitie in België en maakte de komst van Schreuder officieel, tussen de tweede overwinning tegen Union en de trip naar Bosuil. Bedenkelijke timing, maar het stoorde hem niet al te veel. "Het was een bewogen week, met de titel en de aankondiging van Ajax.” Hij had al veel gehoord en gelezen, maar nam het pas serieus toen Ajax een paar weken geleden contact opnam. Na het eerste gesprek had hij al een goed gevoel. “Ajax is Ajax. Het hoogtepunt voor elke Nederlander,” besluit Schreuder in DH

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie