‘777 Partners en Standard denken aan renovatie van Sclessin en willen grond kopen’

‘777 Partners en Standard denken aan renovatie van Sclessin en willen grond kopen’

21 May - 12:04
3

De overname van Standard Liege is volop bezig en enkele projecten worden verdergezet. Deze week waren er opnieuw drie vertegenwoordigers van 777 Partners in Luik. Dat meldt La Dernière Heure

Deze week waren er een aantal vertegenwoordigers op bezoek in Luik. Ze waren aanwezig voor verschillende vergaderingen. De drie zakenmannen ontmoetten Willy Demeyer en de lokale autoriteiten, maar ook een aantal bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de renovatie van het stadion.

777 Partners wil het project dat ooit gestart werd door Bruno Venanzi voort zetten. Er komen wel een aantal wijzigingen aan de plannen. De verschillende partijen zullen aan het eind van de zomer opnieuw bijeenkomen om verder te werken aan de plannen voor de renovatie van het stadion.  

Het Amerikaanse management van Les Rouches heeft ook Immobilière Standard de Liege gekocht. Naar verluidt zouden de nieuwe eigenaars van Standard ook zeer geïnteresseerd zijn in de aankoop van de grond waarop het opleidingscentrum van Standard ligt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie