Vrienden, familie en Ceulemans nemen afscheid van Delen: op z'n 45e is het genoeg

Vrienden, familie en Ceulemans nemen afscheid van Delen: op z'n 45e is het genoeg

21 May - 11:22
2

Het zit erop voor Jef Delen! De iconische linksachter van KVC Westerlo is al een hele tijd verdwenen tussen de profs, maar nu heeft hij ook zijn laatste partijtje in het amateurvoetbal achter de rug. Vrijdagavond nam hij afscheid bij het lokale Rode Ster Corsica.

Op de velden van Putte betwistte Delen zijn allerlaatste voetbalwedstrijd uit zijn bestaan. Heel wat vrienden, familie en zelfs gewezen trainer Jan Ceulemans waren afgezakt naar Rode Ster Corsica, dat actief is in het Liefhebbersverbond, om de kunstjes van de Kempenaar nog een laatste keer te bewonderen. Op zijn 45e heeft Delen besloten om zijn schoenen aan de haak te hangen.

Jefke Delen zal voor eeuwig en drie dagen verbonden blijven aan KVC Westerlo. Nadat hij in 2000 de overstap maakte van gouwgenoot Verbroedering Geel, trad de linksachter twaalf jaar lang aan in de Jupiler Pro League in shirt van de Kemphanen. In totaal heeft Delen zo'n 375 wedstrijden voor Westerlo op zijn teller staan. In 2012 zwaaide hij af in Het Kuipje, waarna nog tien jaar spelplezier volgde in de lagere reeksen. Ook daar is nu dus een einde aan gekomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie