Courtois heeft boodschap voor Real-fans: We gaan samen voor die veertiende!

Courtois heeft boodschap voor Real-fans: "We gaan samen voor die veertiende!"

21 May - 10:18
2

Het seizoen in La Liga zit erop voor Real Madrid. Vrijdagavond kon het haar thuissupporters niet echt een mooi feest gunnen als uitwuifpartij, aangezien Real Betis het op een 0-0 hield in het Santiago Bernabeu. De titel staat er echter al enkele weken in de vitrine. Voor Thibaut Courtois en co rest er nu nog één erg belangrijke afspraak: de Champions-League-finale.

Tegen Betis stond de Rode Duivel nog eens onder de lat, na enkele weken rust. Hij hield meteen ook voor de zestiende keer dit seizoen zijn netten schoon. In een korte videoboodschap richt Courtois zich uitdrukkelijk tot de supporters van Real. "Bedankt voor de steun tijdens dit jaar. Samen gaan we voor die veertiende!", verwijst de doelman naar de finale tegen Liverpool FC. Die staat op zaterdag 28 mei gepland.

Uiteraard wil Courtois in die clash de kroon op het werk zetten. "Hopelijk kunnen we de fans komende zaterdag nog eens gelukkig maken", spreekt hij zijn ambitie verder uit. Met dertien eindzeges op het kampioenenbal is Real Madrid veruit de meest succesvolle club uit de geschiedenis van het toernooi. Recent triomfeerde De Koninklijke in 2014, 2016, 2017 en 2018.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie