'Debutant bij KAA Gent tussen de palen op slotspeeldag'

'Debutant bij KAA Gent tussen de palen op slotspeeldag'

21 May - 08:14
4

KAA Gent moet dit seizoen nog één keer de wei in. Zaterdag ontvangt het Sporting Charleroi. Meer dan waarschijnlijk wordt het een bijzondere match voor Louis Fortin.

De 20-jarige Fortin staat normaal gezien zaterdag tussen de palen bij KAA Gent. Hein Vanhaezebrouck kan immers geen beroep doen op Davy Roef. De vaste nummer één van de laatste maanden kampt met een blessure, weet onder meer Het Laatste Nieuws.

Voormalig eerste doelman Sinan Bolat is geen optie voor Vanhaezebrouck. De Turk loopt deze zomer uit zijn contract en heeft volgens de krant geen zin meer om nog een keertje in actie te komen voor KAA Gent. Deze zomer wilde Bolat de Buffalo's al verlaten, maar moest blijven en verdween naar de bank.

Fortin zat dit seizoen maar één keer in de wedstrijdkern. In de Conference League tegen Anorthosis zat hij op de bank. Moest er zaterdag iets gebeuren met Fortin dan neemt Celestin Deschrevel (20) zijn plaats in.

Voor Gent staat er zaterdag niets meer op het spel. De bekerwinnaar is al zeker van de eerste plaats in de Europe Play-Offs. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie