De Telegraaf: 'KV Mechelen presenteert op korte termijn Buijs als nieuwe trainer'

De Telegraaf: 'KV Mechelen presenteert op korte termijn Buijs als nieuwe trainer'

20 May - 22:06
4

Heeft KV Mechelen zijn opvolger voor Wouter Vrancken al gevonden? Volgens De Telegraaf is het antwoord: 'ja'. Volgens de Nederlandse krant wordt Danny Buijs de nieuwe trainer van Mechelen.

Dit seizoen was Buijs de trainer van FC Groningen. Daar had hij een aflopend contract. Naar verluidt gaat KV Mechelen op korte termijn officieel voorstellen. In het AFAS stadion gaat de Nederlander meer dan waarschijnlijk een contract voor onbepaalde duur tekenen.

Buijs zette bij Groningen zijn eerste stappen als hoofdtrainer in het profvoetbal. Daarvoor was hij hoofdtrainer van Kozakken Boys. Buijs begon slecht bij Groningen, mocht blijven zitten en presteerde daarna gezien de beschikbare middelen redelijk tot goed. Dit seizoen ging het minder, maar daarbij moet worden gezegd dat de selectie van Groningen minder was dan daarvoor. Hij onderhield een moeizame relatie met technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

KV Mechelen heeft volgens Het Nieuwsblad ook Belgische pistes onderzocht, maar met Jonas Ivens (assistent bij Monaco) en Jonas De Roeck (Westerlo) werd er geen akkoord gevonden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie