Club Brugge moet rekening houden met transfer: 'Tijd voor een stap hogerop'

Club Brugge moet rekening houden met transfer: 'Tijd voor een stap hogerop'

20 mei - 20:12
17

Loïs Openda lijkt onhoudbaar voor Vitesse. De huurling van Club Brugge keert in principe terug naar België, maar aast op een transfer naar een nieuwe bestemming. 

Met achttien Eredivisie-doelpunten was Openda dit seizoen van grote waarde voor Vitesse. De aanvalsleider geeft aan dat hij toe is aan de volgende stap in zijn carrière. "Ik denk dat ik na dit seizoen een goede stap wil maken", zegt hij in gesprek met ESPN. "Het seizoen is bijna ten einde. We hebben nog een paar wedstrijden te gaan. Ik denk dat het tijd is voor een transfer. Een stap hogerop. Om daar op dezelfde voet door te gaan als hier."

Openda is onlangs voor het eerst in zijn loopbaan opgeroepen voor de nationale ploeg van België. Hij beseft dat hij, wil hij in de picture blijven bij de Rode Duivels, naar een club moet waar hij veel perspectief op speeltijd heeft. Een rentree bij Club Brugge sluit hij uit. "Ik heb nog een contract bij Club Brugge, maar voor mij is het niet goed om terug te gaan naar Brugge, omdat ik naar een andere club wil." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie