'PSV concurreert met Club Brugge en legt mogelijk miljoenen neer'

'PSV concurreert met Club Brugge en legt mogelijk miljoenen neer'

20 May - 18:08
11

PSV en Club Brugge hebben KV Mechelen-middenvelder Vinicius Souza in het vizier, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 22-jarige Braziliaan kent een sterk seizoen in de Jupiler Pro League en staat ook bij andere Europese clubs op de radar. 

Samen met onder meer Club Brugge zou PSV moeten concurreren om de handtekening van Souza. De Eindhovenaren lijken met de interesse in de Braziliaan in te spelen op een mogelijk vertrek van Ibrahim Sangaré: Souza is een defensieve middenvelder en staat in België te boek als een breekijzer. Hij is dit seizoen uitgeleend aan Mechelen en staat onder contract bij Lommel SK, waar hij nog vastligt tot de zomer van 2025.

Naar verluidt moet Souza de hoofdmacht van PSV versterken, al hoeft hij niet direct in aanmerking te komen voor een basisplaats. Het is onbekend hoeveel Souza moet kosten. 'Aannemelijk is wel dat het om meerdere miljoenen gaat', klinkt het. In België wordt de marktwaarde van de Braziliaan geschat tussen de zes en acht miljoen euro. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie