Droevig nieuws uit Anderlecht: Marie-Louise, echtgenote van Verschueren, overleden

Droevig nieuws uit Anderlecht: Marie-Louise, echtgenote van Verschueren, overleden

20 May - 17:29
23

RSC Anderlecht heeft het weekend ingezet met een treurig bericht. Marie-Louise Susic, de echtgenote van Michel Verschueren en vader van Michael, is namelijk overleden, zo maakt de club bekend. Marie-Louise is 86 jaar oud geworden.

De vrouw van Verschueren, ex-manager van Anderlecht en jarenlang de sterke man in het Astridpark, heeft haar laatste dagen doorgebracht in Vilvoorde. Ook zoonlief Michael vervulde en vervult nog steeds een belangrijke rol binnen de club. Hij is er nog steeds mede-aandeelhouder.

'De voltallige club leeft mee met voormalig Anderlecht-manager Michel Verschueren en Michael Verschueren, die vandaag bestuurslid is van onze club. We wensen de voltallige familie en vrienden van Marie-Louise veel sterkte toe', schrijft Anderlecht op haar website.

Mister Michel is zelf 91. Hij komt nog geregeld op bezoek bij zijn grote liefde. Daarnaast laat hij ook geregeld van zich horen via zijn Twitter-profiel. Tussen 1980 en 2003 was Verschueren manager van paars-wit. Nadien zetelde hij nog tot in 2016 in het bestuur van de recordkampioen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie