OFFICIEEL: Jackers trekt deur bij Waasland-Beveren dicht en keert terug in 1A

OFFICIEEL: Jackers trekt deur bij Waasland-Beveren dicht en keert terug in 1A

20-05-2022 17:16
4

Nordin Jackers zal komend seizoen weer in de Jupiler Pro League te bewonderen vallen. De doelman heeft de overstap gezet van Waasland-Beveren naar Oud-Heverlee Leuven, zo maken beide clubs bekend via hun officiële kanalen.

Aan Den Dreef heeft Jackers een contract ondertekend voor de komende drie jaar. Op papier zal hij dus tot medio 2025 aan de club verbonden zijn. Zo viert de Limburger zijn terugkeer op het hoogste niveau, nadat hij aan het einde van vorig seizoen besloot om mee te degraderen met Waasland-Beveren. Net als in Eerste Klasse A was hij ook in Eerste Klasse B de eerste doelman van de fusieclub.

Waasland-Beveren beleefde echter een teleurstellende campagne, waardoor de promotie er nooit echt in zat. Dat stelde Jackers voor een lastige keuze: nog een jaartje in 1B actief blijven of een transfer maken naar een 1A-club. Het is nu die tweede mogelijkheid geworden. Sinds 2019 was Jackers aan de slag in Beveren, nadat hij als jeugdproduct van KRC Genk zijn neus aan het venster stak bij de grote jongens.

Bij OHL moet Jackers de opvolger worden van Rafael Romo, die afscheid nam in Leuven en in de Verenigde Staten aan de slag is gegaan. Onze landgenoot zal er moeten opboksen tegen Runar Runarsson. Die IJslander, de zoon van Runar Kristinsson, deed het de laatste maanden erg puik onder de Leuvense dwarsligger.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie