Moeder van Mbappé bevestigt: We zijn akkoord met Real Madrid én PSG

Moeder van Mbappé bevestigt: "We zijn akkoord met Real Madrid én PSG"

20-05-2022 17:08
12

Kylian Mbappé heeft volgens zijn moeder Fayza een akkoord bereikt met zowel Paris Saint-Germain als Real Madrid. De Franse superster kan nu helemaal zelf kiezen waar hij volgend seizoen actief wil zijn.

Het is niet voor het eerst dat de moeder van Mbappé naar buiten toe treedt. Eerder ontkende ze dat haar zoon akkoord was met PSG over een contractverlenging. Dat is nu dus wel het geval, al is het nog niet zeker dat Mbappé in Parijs blijft. "We hebben een akkoord met Real Madrid en Paris Saint-Germain. Kylian zal nu beslissen", vertelt de moeder in gesprek met Kora Plus.

"De twee aanbiedingen van PSG en Real Madrid zijn bijna identiek", vervolgt de vrouw. "Het is nu aan Kylian, hij zal een beslissing nemen." Naar verwachting zal Mbappé binnenkort bekendmaken waar zijn toekomst ligt. Eerst speelt hij zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen met PSG, tegen FC Metz.

Lange tijd leek het een kwestie van tijd tot Mbappé gepresenteerd zou worden bij Real. Nu is een langer verblijf bij PSG echter ook een serieuze optie. Mbappé beschikt zoals bekend over een aflopend contract in Parijs. Als de rappe aanvaller naar Madrid zou vertrekken, dan hoeft De Koninklijke dus geen transfersom te betalen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie