Louwagie over toekomst bij KAA Gent: Ga het schip niet verlaten

Louwagie over toekomst bij KAA Gent: "Ga het schip niet verlaten"

20-05-2022 12:00 Laatste update: 12:05
4

Hein Vanhaezebrouck blijft de komende twee jaar bij KAA Gent. Dat werd vrijdagochtend bevestigd op een persconferentie. Daar vertelde ook Michel Louwagie dat hij nog minstens twee jaar aan boord blijft. 

"Ik wil vandaag ook benadrukken dat ook ik de komende twee jaar nog bij AA Gent zal blijven", vertelde Louwagie. "We willen als club blijven vooruitgaan, en ik ga het schip niet verlaten. Er zijn jongeren die een aantal zaken hebben overgenomen. Ik zal zeker nog te zien zijn op de club, maar misschien niet in hetzelfde stramien. Ik blijf aan boord, maar zal op een andere manier gaan functioneren."

Louwagie heeft in ieder geval nog hard gewerkt voor de contractverlenging van Vanhaezebrouck. "We zijn enorm blij met deze contractverlenging. Hein heeft gisteren nogmaals een heel duidelijke analyse gegeven van onze sterke en zwakke punten. Voor mij is dit het derde beste resultaat sinds ik bij AA Gent belandde. Alleen de seizoenen met de titel en de overwintering in de Champions League staan hier nog boven."