Ze mogen Club Brugge feliciteren, maar liefst in de coulissen

"Ze mogen Club Brugge feliciteren, maar liefst in de coulissen"

20 May - 13:16 Laatste update: 13:16
16

De wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht gaat nergens meer om, maar toch is er al veel over geschreven. Gaan de spelers van Anderlecht een erehaag vormen of niet? Nico Deraedt van supportersclub Purple Poppies hoopt van niet. 

"Wees maar zeker dat zij het ook niet voor ons zouden doen", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Als club van klasse en eer zou Anderlecht zo'n erehaag nog durven te maken. Maar wij hebben met de Fanboard (CEO) Peter Verbeke en (woordvoerder) Mathias Declercq al laten weten dat we absoluut geen erehaag willen."

Vermoedelijk gaan de spelers ook in op die vraag. "Van mij mogen ze Club wel feliciteren en ik ben zeker dat dat ook zal gebeuren. Maar liefst ergens in de coulissen, mondeling voor de match of met kapitein Hendrik Van Crombrugge die een bloemetje meeheeft. Zo'n erehaag vind ik vernederend voor de spelers, en ze zou een doorn in het oog zijn van elke fan."

Het is niet ongewoon dat de tegenstander past voor zo'n erehaag. Eerder deze maand weigerde Atletico Madrid het nog te doen voor stadsgenoot Real. In 2018 had datzelfde Real er ook geen zin in tegen concurrent FC Barcelona. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie