Vanhaezebrouck verlengt bij KAA Gent: Zit nog rek in deze groep

Vanhaezebrouck verlengt bij KAA Gent: "Zit nog rek in deze groep"

20-05-2022 11:00
7

Hein Vanhaezebrouck heeft voor twee jaar bijgetekend bij KAA Gent. Op zijn persconferentie legt hij ook uit waarom. Hij gelooft dat de Buffalo's nog een grote stap vooruit kunnen zetten. 

"Ik heb altijd gezegd dat het mijn bedoeling was om hier te blijven", staat te lezen bij Het Laatste Nieuws"Ik had geenszins de bedoeling om ergens anders aan de slag te gaan in België. Ik heb een heel goede band met de voorzitter (De Witte, red.) en Michel (Louwagie, red.), misschien denken mensen er anders over, maar het is echt zo. Dit wordt het vervolg van mijn tweede periode."

De ambities voor komend seizoen liggen hoog. "Ik denk dat er nog rek op zit, we kunnen nog meer halen uit deze groep zoals ze nu is en we gaan die ook uitbouwen. We kunnen terug een team samenstellen dat heel weerbaar is en kan strijden met iedereen. We weten waar het beter moet en kan, waar we plaatsen kunnen winnen naar de toekomst toe. We hebben iets nodig, maar gaan niet drastisch veranderen. We moeten op een breder vlak groeien", besluit Vanhaezebrouck.

KAA Gent pakte dit seizoen de Croky Cup en won ook de Europe Play-Offs. Het kwam een puntje te kort voor de top vier.