Vinicius is klaar voor stap hogerop: Er zijn drie concrete aanbiedingen

Vinicius is klaar voor stap hogerop: "Er zijn drie concrete aanbiedingen"

20 mei - 09:14 Laatste update: 09:15
4

KV Mechelen neemt komend weekend afscheid van Vinicius Souza, die wordt gehuurd van Lommel. De kans dat hij terugkeert naar Lommel is echter bijzonder klein. Zo is er heel wat interesse in de Braziliaan.

De middenvelder voelt zich ook klaar voor een stap hogerop. Aan interesse is er alvast geen gebrek. "Er liggen drie concrete aanbiedingen op tafel", onthult manager Joao Carlos in Gazet van Antwerpen. "Eentje van een Belgische topclub, eentje van een Nederlandse topclub en eentje uit Italië. Daarnaast is er ook nog interesse uit Duitsland en Engeland."

Uniek profiel
Concrete ploegen wilde Carlos niet noemen, al werd Club Brugge al naar voren geschoven als één van de clubs die interesse toont. Carlos weet alvast dat heel wat ploegen een speler als Vinicius goed kunnen gebruiken. "Met zijn uniek profiel ligt Vinicius momenteel zeer goed in de markt", geeft hij aan.

"Overal in Europa zijn er clubs op zoek naar een sterke nummer zes met een grote technische bagage. Nu is het aan mij om de beste opties te verzamelen en aan hem voor te leggen. Samen met zijn familie heeft hij als speler altijd het laatste woord."

De 22-jarige Vinicius trok afgelopen zomer op huurbasis van Lommel SK naar KV Mechelen. Dit seizoen blonk hij uit op het middenveld van Malinwa. Bij Lommel SK heeft Vinicius nog een contract tot medio 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie