UPDATE: Cullen duidelijk over contractperikelen: “Zelfs dat is niet uitgesloten”

UPDATE: Cullen duidelijk over contractperikelen: “Zelfs dat is niet uitgesloten”

20-05-2022 09:32 Laatste update: 23-05-2022 08:33
23

RSC Anderlecht moet stilaan beginnen vrezen voor een vertrek van Josh Cullen. De Ier wordt al even gelinkt aan een transfer en sluit dat zelf ook niet uit.

Cullen was dit seizoen opnieuw een sterkhouder bij Anderlecht en lijkt niet weg te denken uit de basiself van Vincent Kompany. Toch moet men bij paars-wit vrezen voor zijn vertrek, meldt La Dernière Heure.

De middenvelder heeft namelijk een contract dat eind volgend seizoen afloopt en is naar verluidt niet van plan om dat te verlengen. Als Anderlecht nog iets wil verdienen aan Cullen, zal het hem dus deze zomer of komende winter definitief moeten laten gaan.

Aan interesse alvast geen gebruik. Cullen, die Anderlecht zo'n half miljoen euro heeft gekost, werd de voorbije weken nog gelinkt aan verschillende Engelse clubs. Zo hebben Wolverhampton, Crystal Palace, Southampton, Leeds United, Burnley, Norwich, Fulham, Sheffield United en ex-club West Ham United hem op het lijstje staan.

Update: Josh Cullen lijkt bij Anderlecht te zullen blijven. De middenvelder sprak na afloop van het gelijkspel tegen Club Brugge duidelijke taal, ook over zijn contractsituatie. “En zelfs een contractverlenging is niet uitgesloten", citeert Het Laatste Nieuws de Ier.