Genk of Club Brugge voor Vrancken? Mijn familie speelt belangrijke rol

Genk of Club Brugge voor Vrancken? "Mijn familie speelt belangrijke rol"

20-05-2022 10:30
23

Voor Wouter Vrancken is het verhaal bij KV Mechelen afgelopen. De trainer en club hebben al aangekondigd dat ze na het seizoen uit elkaar gaan. Het juiste moment, oordeelt de trainer.

Bij KV Mechelen had men nochtans het plan om Vrancken 'de Dury van Malinwa' te maken, maar dat zag hij niet zitten. Hij wilde geen herhaling van de manier waarop Dury is vertrokken. "Ik wil mijn sterke band met de supporters voor altijd behouden. Daarom vertrek ik liever op een moment dat het goed gaat", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Een nieuwe club dus voor de coach, die al wordt gelinkt aan verschillende ploegen waaronder topclubs KRC Genk en Club Brugge. Al blijft het wachten op een eerste concrete aanbieding. "Er heeft nog geen club zich gemeld bij KV Mechelen", weet Vrancken.

Vrancken wil alleszins geen enkele ploeg uitsluiten. Zowel het binnen- of buitenland zijn opties. Al is er wel één voorwaarde: zijn familie. "Mijn familie speelt een belangrijke rol in mijn keuze. De afgelopen vier jaar hebben zij veel voor mij betekend. Mijn vrouw en kinderen kunnen me uit het voetbal trekken. Bij hen kan ik mijn gedachten verzetten. Zij zorgen voor balans in mijn leven", besluit hij.