OFFICIEEL: Feyenoord rondt pikante transfer af en haalt speler van Ajax

OFFICIEEL: Feyenoord rondt pikante transfer af en haalt speler van Ajax

19 May - 21:45
1

Het is officieel: Ajax-spits Danilo is komend seizoen speler van Feyenoord. De Braziliaan maakt transfervrij de gevoelige overstap van Amsterdam naar Rotterdam. De move hing al even in de lucht.

Danilo tekent bij Feyenoord een vierjarig contract, waardoor hij tot de zomer van 2026 vastligt. Technisch directeur Frank Arnesen reageert in gesprek met de clubkanalen op de transfer. "Een behendige, snelle spits zoals Danilo is een welkome toevoeging aan onze selectie."

"Dat hij transfervrij de overstap kan maken naar Feyenoord is ook een prettig gegeven", vervolgt de Deen. "We hebben er goede hoop op dat Danilo bij ons kan laten zien waar hij goed in is: effectief en dreigend zijn in de zestien en doelpunten maken."

Afgelopen seizoen was Danilo niet de eerste keus in de punt van de aanval bij Ajax. Hij moest Sébastien Haller en Brian Brobbey voor zich dulden. In het afgelopen Eredivisie-seizoen kwam Danilo tot dertien duels, twee goals en één assist namens Ajax. Tussen 2020 en 2021 kwam de aanvaller op huurbasis uit voor FC Twente, waar hij vooral in zijn eerste maanden indruk maakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie