Dessers (KRC Genk) over toekomst: 'Misschien wel het moment voor buitenland'

Dessers (KRC Genk) over toekomst: 'Misschien wel het moment voor buitenland'

19 mei - 19:14
2

Cyriel Dessers durft nog niet te zeggen of hij volgend jaar ook in het shirt van Feyenoord speelt. De KRC Genk-huurling is gelukkig in Rotterdam, maar ziet een overstap naar een buitenlandse club ook wel zitten.

Het verhaal is inmiddels bekend: Feyenoord huurt Dessers dit seizoen van KRC Genk en de Stadionclub kan hem voor vier miljoen euro definitief overnemen. Of Feyenoord dat financieel ook kan, zal nog moeten blijken. In aanloop naar de Conference League-finale krijgt Dessers de vraag of het zijn laatste duel voor de Rotterdamse club zal zijn. "Het voelt niet als mijn laatste wedstrijd, ik zie dit zeker niet als een afscheid of last dance", antwoordt de spits op de persconferentie.

Of Dessers bij Feyenoord blijft, is echter onduidelijk. "Ik zou het zelf ook niet weten. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik het nu allemaal niet wil horen. Na de finale verwacht ik dat we samen gaan zitten en dat er iets uit zal komen. Met mijn hand op het hart: ik weet het zelf ook niet."

Wat zou Dessers zelf het liefst willen? "Ik heb al vaker aangegeven dat ik heel gelukkig ben hier bij Feyenoord", stelt de Nigeriaans international. "Aan de andere kant ben ik 27 jaar en is dit misschien het moment om een stap naar het échte buitenland te zetten. Ik ben me er ook van bewust dat Feyenoord een heel mooie en bijzondere club is. Het gras is niet altijd groener aan de overkant, dat is iets wat ik in mijn hoofd houd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie