'Ten Hag zit al in Engeland en zal cruciale wedstrijd van Man Utd bekijken'

'Ten Hag zit al in Engeland en zal cruciale wedstrijd van Man Utd bekijken'

19-05-2022 17:45

Erik ten Hag zit zondagmiddag op de tribune, als Manchester United op bezoek gaat bij Crystal Palace. De Nederlander is al in Engeland en zal de laatste wedstrijd van het seizoen van zijn aanstaande werkgever aandachtig bekijken.

Ten Hag is komend seizoen actief als manager van United en bereidt zich nu alvast voor op zijn nieuwe job. Het bekijken van het duel met Crystal Palace is daar onderdeel van, weet The Daily Mail. Ten Hag is momenteel al in Londen en zal zondagmiddag zijn gezicht laten zien op Selhurst Park.

De voormalig coach van Ajax krijgt echter geen zeggenschap in de voorbereiding op die wedstrijd. Ralf Rangnick bepaalt dus welke spelers er zondag op het veld staan bij United. Tussen donderdag en vrijdag zal Ten Hag wel gesprekken voeren met zijn nieuwe collega's.

Voor Man United staat er op bezoek bij Crystal Palace een Europa League-ticket op het spel. The Red Devils hebben nu twee punten meer dan achtervolger West Ham United, dat met de huidige stand de voorronde van de Conference League in gaat.