OFFICIEEL: Deinze haalt verdediger bij Lierse Kempenzonen op

OFFICIEEL: Deinze haalt verdediger bij Lierse Kempenzonen op

19 May - 11:44 Laatste update: 19:28
1

Kenneth Schuermans speelt volgend seizoen bij Deinze. Dat weet Het Belang Van LimburgDe transfer is een verrassing, want hij bereikte eerder al een akkoord met Lierse Kempenzonen. 

Woensdag kwam Schuermans normaal gezien zijn nieuwe contract tekenen bij Lierse, maar hij kwam niet opdagen. Afgelopen weekend was er nochtans sprake van een mondeling akkoord.

'De voorbije weken voerden we goede gesprekken met Kenneth en werd tot twee keer toe een mondelinge overeenkomst bereikt en bevestigd door de speler', vertelt Lierse in een persbericht. 'We deden Schuermans ook een stevig voorstel, maar toen alles klaar was, werd de deal alsnog afgeblazen. We betreuren deze handelswijze, maar wensen Schuermans niettemin veel succes toe.'

Schuermans was vorig seizoen een basispion bij Lierse, dat hem zelf gratis heeft opgehaald bij OH Leuven. Hij scoorde als centrale verdediger zelfs nog zes goals. 

Update: De deal van Kenneth Schuermans is officieel beklonken. Deinze heeft op de officiële kanalen de transfer aangekondigd. De 30-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van Lierse Kempenzonen en tekent een contract voor twee jaar met nog een optie voor een extra seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie