OFFICIEEL: Shiraishi volgt De Decker op bij Deinze

OFFICIEEL: Shiraishi volgt De Decker op bij Deinze

19 May - 09:56 Laatste update: 10:10
1

KMSK Deinze heeft een nieuwe trainer. Takahisa Shiraishi is de opvolger van Wim De Decker. In het verleden was de Japanner onder meer aan de slag bij STVV.

'Taka (46) werd in februari voorgesteld als deel van ACA Football Partners, de Japanse investeringsgroep die de club officieel overgenomen heeft. Hij zat zo ook in de Raad van Bestuur van KMSK Deinze samen met Hiroyuki Ono (eigenaar van KMSK Deinze), Denijs Van De Weghe (voorzitter), Akihisa Iizuka (CSO) en Olivier Van de Vijver (CCO). Hij stapt omwille van zijn nieuwe functie als hoofdcoach nu wel uit de Raad van Bestuur; zijn plaats wordt ingenomen door de Japanse Kyoko Ogawa, die ook lid is van de overkoepelende ACA groep', laat Deinze weten.

In het verleden werkte de Japanner voor de jeugd van FC Barcelona. Verder was hij aan de slag als hoofdcoach van het vrouwenteam van Sant Gabrie en in ons land heeft hij dan weer een verleden bij STVV. Eerst was hij actief bij de Kanaries bij de U21, daarna bij de eerste ploeg. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KMSK Deinze (@kmskdeinze)

Shiraishi wordt bij Deinze (voorlopig) bijgestaan door een team zonder Belgen. De technische staf bestaat voorlopig uit assistent-coach/T3 René Van Eck (Nederland), keepertrainer Marc Gamon (Spanje), fitness coach David Rodriguez (Spanje), strength & condition coach Moisés Falces Prieto (Spanje) en recovery coach Samuel López (Spanje). Binnenkort wordt door Deinze nog een assistent-coach/T2 en een performance analist aangesteld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie